neljapäev, detsember 11, 2008

märkus siia juurde

..keegi kaebas, et iga pervert võib võtta tema blogi ja seda refereerida, ilma et seda oleks lihtne takistada ja selline stsenaarium olevat hästi ebameeldiv. Oletame, et selline oht on tõesti reaalne ja ärme küsi, miks sellise paranoiatunnetusega inimene siis üldse blogi peab. Noh, aga kujutle näiteks, kuidas peaks ennast tundma veel kultuuriinimene, kes alustas täieliku rämpsuga (kui mälu ei peta, siis tänaseks kuulsate Asko Kase või siis Rasmus Merivoo esimesed keskooliaegsed teosed olid ikka tõelised käkid, kui petab, vabandan ette)? Seda plekki ei pese ju kuidagi maha, skandaali tekitamine tõmbaks käkile ainult suuremat tähelepanu ja tulemus oleks eesmärgile vastupidine. Või mida endine Kristiina Bellanova asjast arvab? Ei ole jah meeldiv, aga kust üldse arusaam, et elu PEAB olema igati meeldiv ja maailm PEAB keerlema ümber sinu ja iga tehtud vea järel PEAB saama load-nuppu vajutada? Isegi GTA-s ei saa keset missiooni salvestada, see häirib mind tõsiselt ja mul ei ole mitte kellelegi kaevata! Ei oska muud öelda, kui et tere tulemast reaalsusesse.

2 Comments:

Blogger plasma-jack said...

tegelikult tahtsin näiteks tuua Andres Puustusmaad, kes ütles kunagi, et ega ta oma Eestis tehtud filmide üle uhke ei ole, a las nad olla. aga ta võiks ju käskida Teater.Muusika.Kinol hävitada artikkel, kus ühe lausega ka tema varasest teosest räägitakse. nalja saaks, tõepoolest.

11. dets 2008, 15:05:00  
Blogger ilves@metsas.ee said...

õige, sest tegemist on delikaatse isikuandmega, mis viitab puustusmaale kui filmi autorile. muide, ma kavatsen umbes kolme päeva pärast paluda andmekaitsel sulle öelda, et sa pead selle minu kommentaari siit eemaldama, sest ma kirjutasin selle oma nime all

12. dets 2008, 22:16:00  

Postita kommentaar

<< Home