reede, august 08, 2008

mart ummelase suu suitseb

Isand süüdistab mind laimus ja valetamises ning kõrvaldab väidetava minupoolse laimu 20aastathiljem-blogist. Noh, mul on enivei rohkem lugejaid, et ma toon siis siin ära, milles asi. Ummelas kinnitas Aare Pilvele, et pole ilmaski Kulkalt raha taotlenud. See on vist isegi õige, aga ta jätab täpsustamata, et Kulkalt on ta raha saanud küll, nagu asutuse lehelt kerge vaevaga kontrollida saab. Kes ei viitsi trükkida, klikkigu siia. Pärast minupoolset mäluvärskendust tabas nimetatud isandat kõrgendatud erutusseisund ning blogi kommentaarid keerati n.-dat korda kinni. Kuna Ummelas mind alusetult valetajaks nimetab, võiks ta tegelikult kohtusse kaevata, aga tema senise käitumise põhjal võib karta, et mees ripub niigi palderjanipurgi küljes ja eakaid inimesi pole ilus liiga palju nöökida.
Loo moraal Ummelase jaoks - kui sa oled nii udu, et ei oma oma sissetulekuallikatest täit ülevaadet, ei maksa nende osas absolutiseerivaid väiteid teha. Ja eriti totter on tõe päevavalgele tuleku korral peeglit valetamises süüdistama hakata.

P.S. Kuna kõnealused kommentaarid on nüüd kustutatud, saab Ummelas muidugi kinnitada, et ta pole midagi sellist iialgi väitnud. Ootan huviga, kas ta teeb seda. Vähemalt vääriks valgustamist asjaolu, kuidas reageeris tema külluslikult honoreeritud ettekandele - KAKS TONNI mingi kõne eest, samas kui Loomingu arvustuse eest makstakse mõnisada krooni! - maksumaksjate enamus ning kuidas see arendas Eesti rahvuskultuuri laiemas mõttes. Autor ise tunnistas kommides igatahes, et publik oli ta välja naernud. Miskipärast ma väga ei imesta, endalgi on praegu päris humoorikas tunne.

2 Comments:

Blogger ilves@metsas.ee said...

idikate kottimine on südamele hea

8. aug 2008, 23:40:00  
Anonymous Anonüümne said...

mine loe ummelase komme teistes blogides ja veideka kummardamist,naeruväärne lihtsalt.

http://www.ekspress.ee/forum/2413

http://www.ekspress.ee/forum/2014

http://kivisildnik.blogspot.com/2008/04/hagi-ebeeetilise-larko-vastu.html

ummi võtame kokku selle kommiga-

Ummelas ütles...

Tänan, aga ma ei leia, et rahvustel oleks tänasel päeval enam suuremat tähendust!
kolmapäev, Aprill 30, 2008 2:22:00 PM

13. aug 2008, 13:05:00  

Postita kommentaar

<< Home