neljapäev, juuli 17, 2008

postimees propageerib legaalseid uimasteid

Enne ma ei pidanud eetiliseks mainida, aga muskaatpähkel laksab küll, jah. Kas keelame ära? Aga palun, siis hakkavadki koduperenaised gee kaupa tänavalt ostma (: Aga Postimehele võiks vist narkootikumide propageerimise eest medali anda? Vaadake ette, alakad, inglitrompet on väga ohtlik ja muskaatpähkel üsna kahjulik, võtke alksi või rohelist parem, mis siis, et need teie jaoks legaalsed ei ole. Kui lehtertapu seemneid tahate närida, siis need võivad jälle kahjurimürkidega üle pritsitud olla, nii et veel kord, ärge jamage, ükskõik kui isuäratavalt Postimehe artikkel kõlab. Aga seda ma küll ei teadnud, et kiirabis muskaatpähklist juba aastaid räägitakse, ju ei pidand nemadki eetiliseks mainida. Kahju, et ei öelda, millisest poest peyotet saab. Veel kasulikku infot:
Paljudes taimedes esinevat psühhedeelset LSD-sarnast ainet LSA saab teoreetiliselt tuvastada uriinist, kuid tegelikkuses selliseid teste ei tehta. Eesti Kohtuekspertiisi Instituudis ei oldud LSAst kuuldudki.

Tramaivõi ja lõpus loetakse veel ainete nimekiri ka ette. Asjad tehakse ikka eriti lihtsaks noortele džankidele tänapäeval.

3 Comments:

Blogger Üks Kõik said...

Muu info ei olnudki eriti uus, aga seda peyote-poodi peaks küll külastama :)

17. juuli 2008, 20:20:00  
Blogger Kristopher said...

Funny that all of the good candidates are listed under the "Veel võib kaifi saada from" category at the bottom of the article :)

though there, too, we have Labrador tea (WTF?!) and valerian as red herrings...

Though I have to say I am happy with my little Russian valerian pastilles when I need to get to sleep. Maybe I can mix them with alcohol or a little datura? Anyone tried that?

31. juuli 2008, 20:52:00  
Blogger plasma-jack said...

valerian, obviously, is a tranquilizer, so you might guess that as a downer, it wouldn't go well with alcohol (almost nothing does indeed).


labrador tea allegedly has something called ledol in it, could be psychoactive

3. aug 2008, 16:52:00  

Postita kommentaar

<< Home