esmaspäev, august 03, 2009

ära anda filmistsenaariumi visand


kirjutan siia ka.
ma mõtlesin siukse hollywoodi filmistsenaariumi vahepeal välja: õel poliitik (jeremy irons) tuleb välja algatusega šokolaad kui sõltuvust tekitav aine keelustada. esialgu küll "vaid" alaealistele (hihihihihihihihih), aga tegelikult planeerivad juba tagatoas kampaaniat IGASUGUSTE maiustuste keelamiseks! üle maailma!
lapsed on väga suures ahastuses.
aga enne, kui kõik on kadunud, sekkuvad kaks karvikut (bill bailey ja keegi veel), kes pärast mitmeid humoorikaid vahejuhtumeid taas maailma magusaks muudavad. puritaanlik ja traumeeritud lapsepõlvega pahaonu raevutseb asjatult, ladudesse hävitamist ootama peidetud maiustused külvatakse rahvahulka.
tegu oleks pmst lastefilmiga, mida sinna peidetud jultunud allegooriate tõttu vaatavad meeleldi ka täiskasvanud.

/lisa: ja üks džunglistseen peaks kindlasti olema filmi keskel. hipid põgenevad ladina-ameerikasse, kus pidid peituma magusaine lätted ja vastused kõigile küsimustele, leiavadki, osalevad metslaste korraldatud riitusel, tantsivad leopardinahas ümber lõkke, silmavad religioosse ekstaasi hetkel Ema Šokolaadi ennast etc etc

3 Comments:

Anonymous notsu said...

Mul tulead küll Jason Mewes ja Kevin Smith silme ette.

4. aug 2009, 04:42:00  
Blogger arni.alandi said...

Millest selline stsenaarium? Kas mingid puritaanid yritavad kusagil JÄLLE midagi ära keelata??:)

4. aug 2009, 11:14:00  
Blogger plasma-jack said...

mul tuli see idee, nähes kino seinal hiigelsuurt šokolaadireklaami, mille slogan oli "anna kiusatusele järele" vms. kirg, nauding jne. tabasin ära, et ühtki teist narkootikumi selliselt reklaamida ei julgeta (seda, et ta narkootikum on, saab juba reklaamijate sõnavaliku järgi aru). või olgu, alkoholi vahel reklaamitakse, a siis on sellega jõhker probleem kõigil.
siis hakkaski minus konservatiiv kõnelema, kes leidis, et vähemalt 18. eluaastani peaks šokolaad küll kindlasti keelatud olema.

4. aug 2009, 12:04:00  

Postita kommentaar

<< Home