neljapäev, mai 15, 2008

kuidas tunda ära antifašisti?


Juba väikese habemega nali, aga ununes enne välja otsida. Pilt siin, selle artikli juurest leiab, kui link katki läheb. Tavaliselt ma nalju lahti ei seleta, a kuna tean mitmeid selle blogi lugejaid, kes muidu lahti ei hammustaks, siis teen erandi (:
a) triibuline lint mehe rinnas on Georgi lint, mille järgi tunneb ära vene rahvuslasi, kes siinses kontekstis end sageli antifašistidena iseloomustavad
b) lisaks võitlevale rahvuslusele (vene keeli antifašismile) tegeleb mees erinevate esemete, sealhulgas nugade ja särkide müügiga. Riidepuul rippuva särgi peal on Adolf Hitler (1889-1945), Vikipeedia andmetel "arukas, kuid tujukas poiss", tuntud eeskätt natsionaalsotsialismi (vene keeli fašismi) kuulsaima kaanepoisina
c) artiklit kirjutama ajendas Dannarit tegelikult nuga, mida Georgi lindiga mees käes hoiab. nimelt on selliste nugade müük (erinevalt Jüri lintidest ja Aadu särkidest) meil keelatud (aga see, mis seaduses kirjas, ei huvita meil Lollidemaal muidugi kedagi, sest inimesed, kes seaduste täitmise eest vastutavad, on pahatihti kirjaoskamatud kretiinid ja ahvid. müüge pealegi keelatud nuge, vahendage prostitutsiooni ja keerutage miljonid sentideks, peaasi et kanepit ei tõmba... hea küll, ma lõpetan praeguseks)
d) muuseas näeb müüja
tänu vuntsidele ja prillidele natuke välja nagu Iraagi peaminister Nuri al-Maliki

3 Comments:

Blogger andry said...

Tegelt hea, et lahti seletasid. Ja Hitler kui natsismi kaanepoiss, nii hea väljend...

Selle peale poleks töesti osanud tulla, et häärra suht koht teisik on
Iraagi peaminister Nuri al-Maliki

Miks Teil lehes niukseid lugusid ei ilmu, siin Rootsis on kyll ja kyll selliseid kiireid ja kepsakaid kolumniste, väga hinnas teised.

16. mai 2008, 23:29:00  
Blogger plasma-jack said...

keegi peab ju siin ka vahutama

17. mai 2008, 07:04:00  
Blogger andry said...

igatahes jöudu

18. mai 2008, 20:25:00  

Postita kommentaar

<< Home