pühapäev, august 20, 2006

vägivallakultus sünnitab vägivalda

Mis juhtub kahe homoseksuaalse vasakpoolse aktivistiga, kes Adolf Hitleri sünnipäeva tähistamisele laiama lähevad?
Eks ikka sama, mis eile Kilingi-Nõmme punkkontserdil kahe nahkpeaga. Jah, jube lugu küll, kaks kutti peksti suure kambaga meelemärkusetuks. Humanist minus tahaks röögatada, et sellisele teguviisile pole õigustust. Klomp tõuseb kurku, kaastundepisarad hakkavad nirisema.
Aga siis tekivad kiuslikud mõtted. Huvitav, kas need kaks ohvrit juhtusid geiparaadi ka külastama? Kindlasti valgusid nendegi silmadesse pisarad, kui nad nägid kaitsetuid tüdrukuid kividega pihta saamas.

Punkide viimasel ajal tekkinud harjumus skinnidele sahtlisse sõita on lihtsasti seletatav. Mäletan väga hästi neid stseene, kus meie, 15-aastased õblukesed nahktagides poisid ja tüdrukud täisealiste jämedate kiilakate eest plehku pidime panema. Nii mõnigi sai lõuga. Mina ei saand, a mäletan ise, kuidas Lemps näiteks sai. Urb sai ka. Eimillegi eest. Kümme aastat vanemate tüüpide käest. Sõna 'anti-fa' siis veel ei tuntud, skinnid tahtsid meid lihtsalt sellepärast peksta, et me olime punkarid ja punkareid ju peab peksma. Nüüd on aga need 15-aastased tatid suureks kasvanud, kunagi nii pisike Tarzan on täielikuks kapiks muutunud, Otto või Sipsicuga enam nokkida ei maksa.

Nüüd käib jutt, et oioi, skinnid lähvad pärast eilset intsidenti kurjaks. Et sõda läheb lahti. Hmmm.. mis nad siis teevad? Hakkavad homoparaade kivide ja kurikatega laiali ajama? Annavad edaspidi mustanahalistele vanalinnas kitli peale? Kui näevad paari endast veel nooremat (sest tänased skinnid on keskmiselt 19-aastased) punki, annavad kambaga peksa? Hmm.. oot-oot.

/MUUDETUD:
nojah, nüüd tuleb välja, et asi algas ikkagi sellest, et kolm skinni olid ühele pungile kraesse karanud. No on ikka geeniused. Puhas näide neile nii südamelähedasest darvinimist, kui nad ära oleks lintšitud.