esmaspäev, mai 22, 2006

teadaanne monumendi asjus

Pirita teel asuv mälestusmärk 'julgetele ja teotahtelistele inimestele' on oma sisult solvav. Teadaolevalt ei ole iseseisvusaastate vältel püstitatud ühtegi ausammast argadele ning tahtejõuetutele inimestele, kes moodustavad Eesti Vabariigi kodanike seas arvestatava osa.
Nõukogudeaegse mälestusmärgi kelkiv troonimine meie pealinna kauneimal bulvaril mõjub paljudele eestlastele näkkusülitamisena. Et poliitilist tahet antud konflikti rahumeelseks lahendamiseks pole olnud märgata, otsustasin koos oma mõttekaaslastega võika ning alandava skulptuuri õhku lasta, kasutades selleks käepäraseid ja igas supermarketis saadaolevaid vahendeid. Vastutus vägivallaakti eest lasub tervenisti Vabariigi Valitsusel.

3 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Monumendi õhkulaskjaks saab arg ja tahtejõuetu inimene

22. mai 2006, 20:12:00  
Anonymous Anonüümne said...

see on vist jah ainus asine monument, sest nõrgad ja arad on tõesti enamuses, aga kui need ei suuda isegi pronkssõdurit ära õhkida, mis siis veel julgete ja teotahteliste monumendist rääkida..

23. mai 2006, 11:32:00  
Blogger plasma-jack said...

BNSi teatel jäi teisipäevaks kavandatud protestikogunemine ära, sest osa meeleavaldajatest ei julgenud tulla ning ülejäänud ei viitsinud. Protestiaktsiooni korraldaja Ühmo Urdja lausus, et jäi üldjoontes rahule. "Mul on hea meel, et ikka veel leidub Eestimaal inimesi, kes julgevad olla arad," lausus ta ajakirjanikele.

23. mai 2006, 16:30:00  

Postita kommentaar

<< Home